PRIOPĆENJE – održan ždrijeb kvalifikacija za popunu MŽNL SB – PŽ

PRIOPĆENJE – održan ždrijeb kvalifikacija za popunu MŽNL SB – PŽ

U sjedištu županijskog nogometnog saveza održan je ždrijeb kvalifikacija za popunu MŽNL.

S obzirom da prvoplasirani klub 1. ŽNL skupine Istok NK Zvonimir prema propozicijama natjecanja, te odluci Skupštine Županijskog nogometnog saveza ne ispunjava uvjete za igranje kvalifikacija (‘ulazak u veći stupanj natjecanja ostvaruju klubovi koji ispunjavaju uvjete većeg stupnja natjecanja u tekućoj natjecateljskoj sezoni’) što znači da je NK Zvonimir u tekućoj sezoni trebao imati najmanje dvije kategorije mlađih uzrasta u natjecanju, a s obzirom da nije imao prava prvaka koriste ostali klubovi zaključno sa trećom pozicijom prema čemu drugoplasirana NK Posavina iz Velike Kopanice ispunjava sve kriterije i samim time ostvaruje pravo igranja kvalifikacija.
Drugi klub koji je ostvario pravo igranja kvalifikacija je prvoplasirani klub 1. ŽNL skupine Zapad NK Psunj-Sokol Okučani.

U prvom susretu 11. lipnja u Velikoj Kopanici igrati će NK Posavina Velika Kopanica i NK Psunj Sokol – Okučani. Uzvratna utakmica se igra tjedan danas kasnije 18. lipnja u Okučanima.
Utakmice se igraju u 18:00 sati.

Formalizacija trenerskih licenci

Formalizacija trenerskih licenci

Obavještavamo Vas da će se formalizacija licenci nogometnih trenera u organizaciji Nogometne akademije HNS-a održati u Slavonskom Brodu početkom desetog mjeseca,…

22. prvenstvo veterana Hrvatske

22. prvenstvo veterana Hrvatske

Komisija za veteranski nogomet organizira 22.prvenstvo veterana HNS-a , koje će se od 30.rujna do 2.listopada odigrati u Metkoviću.