PRIOPĆENJE – održan ždrijeb kvalifikacija za popunu MŽNL SB – PŽ

U sjedištu županijskog nogometnog saveza održan je ždrijeb kvalifikacija za popunu MŽNL.

S obzirom da prvoplasirani klub 1. ŽNL skupine Istok NK Zvonimir prema propozicijama natjecanja, te odluci Skupštine Županijskog nogometnog saveza ne ispunjava uvjete za igranje kvalifikacija (‘ulazak u veći stupanj natjecanja ostvaruju klubovi koji ispunjavaju uvjete većeg stupnja natjecanja u tekućoj natjecateljskoj sezoni’) što znači da je NK Zvonimir u tekućoj sezoni trebao imati najmanje dvije kategorije mlađih uzrasta u natjecanju, a s obzirom da nije imao prava prvaka koriste ostali klubovi zaključno sa trećom pozicijom prema čemu drugoplasirana NK Posavina iz Velike Kopanice ispunjava sve kriterije i samim time ostvaruje pravo igranja kvalifikacija.
Drugi klub koji je ostvario pravo igranja kvalifikacija je prvoplasirani klub 1. ŽNL skupine Zapad NK Psunj-Sokol Okučani.

U prvom susretu 11. lipnja u Velikoj Kopanici igrati će NK Posavina Velika Kopanica i NK Psunj Sokol – Okučani. Uzvratna utakmica se igra tjedan danas kasnije 18. lipnja u Okučanima.
Utakmice se igraju u 18:00 sati.

9. Memorijalni turnir u Divoševcima

9. Memorijalni turnir 16. i 17. srpnja 2022. godine.

8. Međunarodni dječji nogometni festival – Trofej Amater Kup 2022.

Na stadionu NK Amatera od 24. do 26. lipnja 2022. godine. Bez kotizacije, od predlimačića do starijih pionira.

Noćni malonogometni turnir – Gornja Bebrina, 25. lipnja 2022.

NK ,,Slavonac" Gornja Bebrina organizira malonogometni turnir koji će se igrati 25. lipnja od 20:00h.