PRIOPĆENJE – održan ždrijeb kvalifikacija za popunu MŽNL SB – PŽ

PRIOPĆENJE – održan ždrijeb kvalifikacija za popunu MŽNL SB – PŽ

U sjedištu županijskog nogometnog saveza održan je ždrijeb kvalifikacija za popunu MŽNL.

S obzirom da prvoplasirani klub 1. ŽNL skupine Istok NK Zvonimir prema propozicijama natjecanja, te odluci Skupštine Županijskog nogometnog saveza ne ispunjava uvjete za igranje kvalifikacija (‘ulazak u veći stupanj natjecanja ostvaruju klubovi koji ispunjavaju uvjete većeg stupnja natjecanja u tekućoj natjecateljskoj sezoni’) što znači da je NK Zvonimir u tekućoj sezoni trebao imati najmanje dvije kategorije mlađih uzrasta u natjecanju, a s obzirom da nije imao prava prvaka koriste ostali klubovi zaključno sa trećom pozicijom prema čemu drugoplasirana NK Posavina iz Velike Kopanice ispunjava sve kriterije i samim time ostvaruje pravo igranja kvalifikacija.
Drugi klub koji je ostvario pravo igranja kvalifikacija je prvoplasirani klub 1. ŽNL skupine Zapad NK Psunj-Sokol Okučani.

U prvom susretu 11. lipnja u Velikoj Kopanici igrati će NK Posavina Velika Kopanica i NK Psunj Sokol – Okučani. Uzvratna utakmica se igra tjedan danas kasnije 18. lipnja u Okučanima.
Utakmice se igraju u 18:00 sati.

Prijavi se i postani nogometni sudac

Prijavi se i postani nogometni sudac

Pozivamo sve zainteresirane kandidatkinje i kandidate iz redova aktivnih i bivših igrača, školske i studentske mladeži te ostalih građanki i…

Poziv za seminar trenera

Poziv za seminar trenera

Poziv za obavezno prisustvovanje Seminaru za licenciranje trenera ŽNS- Brodsko-posavske županije za natjecateljsku godinu 2023. koji će se održati u…